E-számla, gyors és biztonságos!

E-számla, gyors és biztonságos!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunknál bevezetésre került az e-ügyintézés , melyet az, Ügyfélportál menüpont alatt érhetnek el. 

A regisztráció előnyei, hogy közvetlenül lehet részünkre üzenetet küldeni, nyomon követheti számláit, tartozásait, tájékozódhat a használati melegvíz leolvasási adatairól, dokumentumokat tölthet fel és le, elektronikus számlára válthat, továbbá az ügyféladatokban bekövetkezett változásokat is közvetlenül módosíthatja.  

A regisztráció menete: A regisztriációhoz szükséges egy 2021. január 01. után kibocsátott, valamint 3 hónapnál nem régebben kiállított távhőszolgáltatási számla, valamint egy e-mail cím. Az ügyfélkódot U_ _ _ _ formátumban szükséges megadni, valamint a számla sorszámát kell feltüntetni (2021/sorszám), továbbá az adott számlán szereplő fizetendő összeget. 

E-számla: Regisztrált ügyfeleink e-számlát is igényelhetnek. Az elektronikus számla ugyanazokat a számlaadatokat tartalmazza, mint a hagyományos, nyomtatott számla, azzal a különbséggel, hogy kizárólag elektronikus formában kerül kiállításra. A felhasználóink minden kiállított elektronikus számláról tájékoztatást kapnak. Az e-számla az e-mail „kézhezvételétől” számított 3 munkanapon belül válik elérhetővé. Amennyiben a rendszer úgy érzékeli, hogy kiegyenlítetlen számlája van, e-mailt küld 3 nappal a fizetési határidő előtt és a határidő lejárta után is. Az elektronikus számlát egyedi átutalással vagy a portálon keresztül online kártyával tudja kiegyenlíteni. 

Online kártyás fizetés: A még ki nem egyenlített számláit könnyedén, néhány kattintással kiegyenlítheti online bankkártyás fizetéssel. 

Az Ügyfélportál használata és az e-számlára váltás ingyenes.